מאת: מדור ניהול הידע אטל
תאריך עלייה לאתר: 26/11/2024
תאריך האירוע: 2024-09-17
מספר צפיות: 18
לוגיסטיקה עם מנהיגות: יום מיוחד למנהיגי גדוד 932
בשטח המדברי ובצל השמש הקופחת, התקיים יום מיוחד למנהיגי המבצעים של גדוד 932. המטרה? לחדד את המיומנויות, להעשיר את הידע, ולחזק את תחושת המנהיגות בקרב אנשי הלוגיסטיקה המובילים בשטח.
שיחות עם מפקדים וטיפים מהשטח
היום נפתח בשיחות עם מפקדים בכירים, ביניהם רס"ן עומרי סינגר וסרן שרון דרעי, שהעבירו טיפים מעשיים כיצד להחליף גלגלים בתנאי שטח קשוחים בצורה מהירה ובטוחה. בנוסף, ניתנה הדרכה מעשית על תחזוקה מתקדמת של ציוד לוגיסטי וחשיבות התיאום בין הכוחות.
שדרוג הכלים והציוד
המשתתפים זכו להצצה לתחזוקה של הציוד החדש והמתקדם, החל מרכבים משוריינים ועד קסטות טקטיות שמורות אחי ועד. ההדגמה התמקדה בעקרונות לוגיסטיים שמבטיחים שהחיילים בשטח יוכלו להסתמך על הציוד ברגעי האמת.
מנהיגות דרך לוגיסטיקה
מעבר להדרכות הטכניות, הודגש ביום הזה הערך הגבוה של המנהיגות, החיבור בין השטח לציוד, והאחריות שמגיעה עם תפקידו של כל מנהיג לוגיסטי.
יום שמוביל קדימה
בסיכום היום, המפקדים הביעו גאווה גדולה בתפקוד של מנהיגי הגדוד, והבטיחו להמשיך לקדם ולהעצים אותם כחלק מהחזון הרחב של גדוד 932.
יישר כוח לכל המנהיגים שהשתתפו – ההשפעה שלכם היא הכוח שמניע את הלוגיסטיקה קדימה!
בואו לפרגן להם בפוסט!